Hvem er KKNET Consulting


Når du har valgt at gå ind på dette link, så er det vel for at vide mere om mig der står bag "KKNET CONSULTING". Jeg købte domænet til at starte med, da jeg gerne ville have en fast e-mail, og ikke skulle være afhængig af diverse internetudbydere.

Sådan startede det, men så kommer man til et punkt hvor man bliver træt af at der IKKE er en hjemmeside som er særlig god som startside, da der altid mangler noget. Hvad gør man så??? Man laver da sin egen!!

Nu er det ikke sådan, at denne side kun er forbeholdt mig, men hvis du gerne vil bruge den som startside, så skal du være velkommen. Samtidig så skal du også være velkommen til at rette henvendelse til mig, hvis du savner et link eller to, og så skal jeg, hvis jeg kan stå inde for det, nok få sat det på. 

Grunden til at det nu hedder "KKNET CONSULTING" er fordi, at jeg er supervisor/konsulent på flere og flere sider, og hvem ved, om jeg en dag starter mit eget selskab sådan for alvor, og så er det jo rart, at navnet og logoet er på plads. Om det nu også bliver aktuelt vil tiden vise, men hvis det skulle, så er noget af forarbejdet jo lavet, og indtil da, så vil det vedblive med at være en forhåbentlig god startside.

Ellers så håber jeg, at du syntes om siden, og har du kommentarer eller lign. så skal du være velkommen til at kontakte mig via e-mail, på adressen som står nederst på denne side.

Ærbødigst
Søren Kjær Knudsen
E-mail: kknet@kknet.dk